Veel voetbalplezier bij jongste voetballertjes, ook zonder publiek aan de lijn, tijdens de trainingen.

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gehoord heeft het kabinet aanvullende maatregelen getroffen om het coronavirus te bestrijden. Een van de maatregelen betreft het sluiten van sportkantines en verbieden van publiek bij sportwedstrijden en trainingen. Deze maatregelen gelden vooralsnog voor 3 weken.

Voor de NVC Arena betekent dit het volgende:

De trainingen van woensdag 30 september en woensdag 7 oktober gaan gewoon door, op dezelfde tijden als normaal. Trainer Jan de Jong haalt de kinderen bij het hek van het sportpark op (bij de parkeerplaats aan de Amersfoortsestraatweg). Hij zal ze daar na afloop ook weer terugbrengen.

Woensdag 14 oktober is er geen training vanwege de herfstvakantie.

Er zijn dus geen ouders toegestaan op het sportpark. Mocht je weten of inschatten dat je kind zonder jou niet wil trainen, dan hebben we er alle begrip voor als jullie de komende woensdagen niet komen.

We laten de Arena-wedstrijden van komende zaterdag 3 oktober vervallen.

Zonder ouders is het ingewikkeld om deze te organiseren en bovendien zullen veel kinderen daaraan minder spelplezier beleven zonder hun vader en/of moeder. Aan het begin en aan het einde van de herfstvakantie (10 en 17 oktober) waren er al geen wedstrijden gepland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *